Herinrichting parking langs de S. Vanmarckelaan – Moorsele

Green Concepts stond samen met Bureau Cnockaert in voor het ontwerp van de parking langs de Secretaris Vanmarckelaan in Moorsele.
Een lelijke plek bij het binnenrijden in Moorsele verdwijnt opnieuw en maakt plaats voor een parking omgeven door groen.

Een groene tuinkamer met bloeiende vaste planten en enkele karakteristieke meerstammige bomen, op het einde van de parking fungeert als verbindingsplein tussen de parking, de begraafplaats, het sportcentrum en wie weet, later misschien ook met het speelplein in het verborgene en de Britse militaire begraafplaats.

De talrijke fietsstallingen maakt van dit plein een ideale locatie om te carpoolen of om er je fiets te stallen als je de bus wilt nemen naar school of werk.

De uitvoering is in handen van de firma Growebo uit Gullegem en is voorzien voor begin januari 2019.
We kijken er nu al naar uit.