Probleem contactpagina

Beste klant, Sinds enkele dagen hebben wij opgemerkt dat er een probleem bestaat wanneer de contactpagina ingevuld wordt. Berichten die op die manier verstuurd worden, blijken niet in onze mailbox aan te komen. We vrezen dat dit al enkele weken (sinds begin september) het geval is. Intussen is onze webdesigner bezig met het probleem te dedecteren en op te lossen. We hopen dat dit eerstdaags het geval is. Indien u intussen met ons contact wilt opnemen of meer informatie wenst, aarzel dan zeker niet ons te contacteren door simpelweg een mailtje te sturen naar info@greenconcepts.be of telefonisch op 0496/18.90.34. Onze …

Mooie kortingen op terrasmeubilair!

De zomerperiode is al goed gevorderd. Hoog tijd dus voor mooie kortingen op een groot aantal van onze tuinmeubel-showroommodellen! Kortingen van -25 % tot -40%! Kom dus zeker eens langs om ze te bekijken, te voelen en te testen! Wie weet staan deze binnenkort te pronken op uw terras! Door de nieuwe koers die wij vanaf september varen met onze winkel, geven wij daarnaast nog steeds 50 % korting op al onze nog aanwezige decoratie-artikelen (geen kunst!). Kom dus gerust eens langs! Vrije ingang!

Nieuwe openingsuren Greenstore vanaf september 2018!

Door de drukte bij Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte, zijn we genoodzaakt onze winkelactiviteiten op een andere manier te organiseren. Deze geplande wijziging heeft voor gevolg dat we vanaf september onze openingsuren zullen wijzigen. We zijn vanaf 1 september open op zaterdag van 14.00u – 18.00u. Afspraken buiten onze openingsuren, kunnen gemaakt worden telefonisch via 0496/18.90.34 en 056/44.40.48 en per mail op info@green-store.be Iedereen blijft van harte welkom! Aarzel dus zeker niet om binnen te springen of om een vrijblijvende afspraak te maken! Tot binnenkort!