Herinrichting parking langs de S. Vanmarckelaan – Moorsele

Green Concepts stond in voor het ontwerp van de parking langs de Secretaris Vanmarckelaan in Moorsele. Een lelijke plek bij het binnenrijden in Moorsele verdwijnt opnieuw en maakt plaats voor een parking omgeven door groen. Een groene tuinkamer met bloeiende vaste planten en enkele karakteristieke meerstammige bomen, op het einde van de parking fungeert als verbindingsplein tussen de parking, de begraafplaats, het sportcentrum en wie weet, later misschien ook met het speelplein in het verborgene en de Britse militaire begraafplaats. De talrijke fietsstallingen maakt van dit plein een ideale locatie om te carpoolen of om er je fiets te stallen …

Dagelijks open voor uw eindejaarscadeautjes!

Tussen 17 december en 29 december 2018, zal onze Greenstore open zijn tussen 10.00u en 18.00u voor uw eindejaarscadeautjes en/of sfeervolle artikelen. Misschien niet onbelangrijk te melden dat tal van artikelen aan – 60 % korting verkocht worden, dit wegens einde reeksen. Wacht niet te lang om uw slag te slaan, want op = op. Vrije ingang! Allen van harte welkom! Opgelet! Wegens omstandigheden, zal onze greenstore op woensdag 26 december uitzonderlijk iets vroeger gesloten zijn, met name om 15.30u.

Nieuwe openingsuren Greenstore vanaf september 2018!

Door de drukte bij Green Concepts, ons ontwerpbureau voor de buitenruimte, zijn we genoodzaakt onze winkelactiviteiten op een andere manier te organiseren. Deze geplande wijziging heeft voor gevolg dat we vanaf september onze openingsuren zullen wijzigen. We zijn vanaf 1 september open op zaterdag van 14.00u – 18.00u. Afspraken buiten onze openingsuren, kunnen gemaakt worden telefonisch via 0496/18.90.34 en 056/44.40.48 en per mail op info@green-store.be Iedereen blijft van harte welkom! Aarzel dus zeker niet om binnen te springen of om een vrijblijvende afspraak te maken! Tot binnenkort!