Wie zijn we?

Green Concepts, ontwerpbureau voor de buitenruimte, werd opgericht in 2002 door tuin- en landschapsarchitect Gianni De Clercq.
De eerste jaren werden onze activiteiten vooral als bijberoep uitgeoefend.
Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben bij een groot tuinaanlegbedrijf in Waregem en bij een ontwerpbureau in Kortrijk, werd de stap naar een volledig zelfstandig ontwerpbureau gezet in 2007.

 

Greenconcepts staat voor eigentijdse beleeftuinen, groot of klein, landelijk of strak,… steevast in harmonie met de architectuur van de woning, de omgeving waarbij het terrein aansluit alsook de wensen van de opdrachtgevers. Daarnaast staan wij ook in voor het ontwerpen van openbare en semi-openbare projecten alsook het ontwerpen van uw bedrijfsomgeving of het ontwerpen van uw horeca-terras, inclusief de aankleding met bijpassend terrasmeubilair.

Greenstore staat voor een eigentijdse conceptstore met topproducten (hoge kwaliteit, duurzaam, exclusieve uitstraling,…) die makkelijk in uw buitenruimte (tuin, terras, horeca,…) kunnen ingepast worden. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan mooie potten, (pakket)brievenbussen, tuinmeubilair, sculpturen,… Deze producten kunnen uiteraard los van onze eigen ontworpen buitenruimten aangekocht worden.

Naast deze zogenaamde “buitenartikelen” hebben we ook een aantal interieurartikelen, waarbij onze bijzondere aandacht gaat naar producten die op een artisitieke, duurzame én eerlijke manier werden vormgegeven. Dit in verhouding met een correcte prijs!
Hierbij denken we vooral aan kunst van gekende en minder gekende kunstenaars.
Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of kom eens langs tijdens onze openingsuren op donderdag, vrijdag of zaterdag, doorlopend van 10.00u – 18.00u.

 

Iedereen alvast van harte welkom!

Tot binnenkort,
Gianni en Liesbeth De Clercq – Corion