Wie zijn we?

Green Concepts, ontwerpbureau voor de buitenruimte, werd opgericht in 2002 door tuin- en landschapsarchitect Gianni De Clercq.
De eerste jaren werden onze activiteiten vooral als bijberoep uitgeoefend.
Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben bij een groot tuinaanlegbedrijf in Waregem en bij een ontwerpbureau in Kortrijk, werd de stap naar een volledig zelfstandig ontwerpbureau gezet in 2007.
In 2019 verwelkomden wij tuin- en landschapsarchitect Bram Decroubele die er mee voor zorgt dat onze projecten tot een goed en mooi eindresultaat uitgewerkt worden.

Green Concepts staat voor eigentijdse beleeftuinen, groot of klein, landelijk of strak,… steevast in harmonie met de architectuur van de woning, de omgeving waarbij het terrein aansluit alsook de wensen van de opdrachtgevers. Daarnaast staan wij ook in voor het ontwerpen van openbare en semi-openbare projecten alsook het ontwerpen van uw bedrijfsomgeving of het ontwerpen van uw horeca-terras, inclusief de aankleding met bijpassend terrasmeubilair.

Greenstore staat voor een eigentijdse showroom, waarbij tal van artikelen te zien zijn, passend zijn bij uw tuinproject. Tuinmeubilair voor uw (private) tuin of horecaproject (wij zijn namelijk ook contractdealer voor Emu en kunnen dus perfect een mooi voorstel op maat uitwerken voor de aankleding bij uw horecazaak!); (pakket)brievenbussen; kwalitatieve plantenpotten en ornamenten in gebakken klei, zink,…; kunst in keramiek, brons, glas, hout, metaal,… voor interieur en exterieur.
Een persoonlijke aanpak en nóg meer service! Daar gaan we voor!
Daarom zijn we vanaf augustus 2020 enkel nog open na afspraak en dus zijn onze openingsuren heel flexibel volgens jouw wensen en mogelijkheden!
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Je bent nog steeds van harte welkom!
Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 056/44.40.48 of 0496/18.90.34 of per mail via info@green-store.be. Uiteraard blijft dit zonder aankoopverplichting!
Welkom!!!
Tot binnenkort,
Gianni en Liesbeth De Clercq – Corion