Wie zijn we?

Greenconcepts, ontwerpburo voor de buitenruimte, werd in 2002 opgericht door tuin- en landschapsarchitect Gianni De Clercq.

Greenconcepts staat voor het ontwerpen van eigentijdse omgevingsprojecten, groot of klein, landelijk of strak,… in harmonie met de architectuur van de bebouwing en de omgeving waarbij het terrein aansluit. We zorgen voor boeiende natuur met grote aandacht voor beleving! De wensen van onze opdrachtgevers vormen uiteraard de basis om tot een goed en uitgebalanceerd ontwerp te komen.

Ook voor het ontwerpen van publieke- en semi-publieke ruimtes, de herinrichting van uw bedrijfsomgeving, appartementsomgevingen en horeca-terrassen,… kunt u bij ons terecht!

Ons team bestaat momenteel uit landschapsarchitecten Gianni De Clercq, Arthur Verdonck en Pieterjan Maeghe. Samen zorgen we ervoor dat elk project tot een goed en mooi eindresultaat uitgewerkt wordt.

Naast onze ontwerpactiviteiten runnen we ook een showroom waar we het terrasmeubilair van EMU, de klei-objecten van Atelier Vierkant en de pakketbrievenbussen van e-Safe aan u voorstellen.

Maak vrijblijvend kennis met deze merken en ontdek hoe ze in uw tuinproject kunnen ingepast worden. We helpen u graag verder met het nodige advies!

Wist je trouwens dat we voor EMU ook contractdealer zijn in de regio en dat we dus dé partner bij uitstek zijn voor de aankleding van het terras bij jouw project? Ons groeiend klantenbestand bestaat uit café’s, restaurants, hotels, frituren, woonzorgcentra, publieke besturen, etc.

Vraag ons gerust een referentielijst!

Een persoonlijke aanpak en service! Daar gaan we voor!

Daarom is het enkel mogelijk onze showroom te bezoeken na afspraak. Op die manier zijn onze openingsuren heel flexibel volgens jouw wensen en mogelijkheden!

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Heb je een zelfstandige zaak of ben je particulier? Je bent van harte welkom!
Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 056/44.40.48 of 0496/18.90.34 of per mail via info@greenconcepts.be.

Welkom!!!

Tot binnenkort,

Gianni De Clercq

Greenconcepts bv