Wie zijn we?

Greenconcepts, ontwerpburo voor de buitenruimte, werd in 2002 opgericht door tuin- en landschapsarchitect Gianni De Clercq.
In 2019 verwelkomden wij tuin- en landschapsarchitect Bram Decroubele in ons team die er mee voor zorgt dat onze projecten tot een goed en mooi eindresultaat uitgewerkt worden.

Greenconcepts staat voor het ontwerpen van eigentijdse beleeftuinen, groot of klein, landelijk of strak,… in harmonie met de architectuur van de woning (bebouwing) en de omgeving waarbij het terrein aansluit. We zorgen voor boeiende natuur met grote aandacht voor beleving! De wensen van onze opdrachtgevers vormen uiteraard de basis om tot een goed en uitgebalanceerd ontwerp te komen.
Ook voor het ontwerpen van publieke- en semi-publieke ruimtes, de herinrichting van uw bedrijfsomgeving, appartementsomgevingen en horeca-terrassen,… kunt u bij ons terecht!

Naast onze ontwerpactiviteiten zijn we ook verdeler voor het terrasmeubilair van EMU, de klei-objecten van ATELIER VIERKANT en de pakketbrievenbussen van E-SAFE.
Maak kennis met deze merken in onze showroom en ontdek hoe ze in uw tuinproject kunnen ingepast worden.
Wist je trouwens dat we voor EMU contractdealer zijn in de regio en dat we dus de partner bij uitstek zijn voor de aankleding van het terras bij jouw project? Ons groeiend klantenbestand bestaat uit café’s, restaurants, hotels, frituren, woonzorgcentra, publieke besturen, etc.
Vraag ons gerust een referentielijst!
Een persoonlijke aanpak en service! Daar gaan we voor!
Daarom werd er bewust gekozen om te werken na afspraak. Op die manier zijn onze openingsuren heel flexibel volgens jouw wensen en mogelijkheden!
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Heb je een zelfstandige zaak of ben je particulier? Je bent van harte welkom!
Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 056/44.40.48 of 0496/18.90.34 of per mail via info@greenconcepts.be.

Welkom!!!
Tot binnenkort,
Gianni en Liesbeth De Clercq – Corion
Greenconcepts BV